AutoCAD LT General

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 137
Registered: ‎05-02-2007
Message 1 of 4 (281 Views)
Accepted Solution

"HELP" window (the window that pops open when you hit F1)

281 Views, 3 Replies
12-22-2010 10:43 AM

We are using 2009LT on Windows 7 (64bit).  Any time I hit F1, either by accident while trying to hit ESC, or when I want "HELP", it takes up to 2 minutes for the window to open.  This may not seem like a lot of time, but it is really irritating.  Has anyone else had this issue? And is there some setting that I may have set wrong that will stop this?  On a side note, it did start happening when we switched over to Windows 7.

 

Thanks to everyone for reading and/or answering.

 

Cary

Contributor
Posts: 23
Registered: ‎03-04-2010
Message 2 of 4 (272 Views)

Re: "HELP" window (the window that pops open when you hit F1)

12-22-2010 12:51 PM in reply to: cdavis7254

I'm not exactly sure if it's the same in LT2008 as it is in 2011... but you can go to Options / System and uncheck the 'Use online help from Autodesk' option if your system is bogging down trying to access the Internet.

 

If you are using the "Online" option try copying and pasting the URL into the address bar of your browser and see if it takes as long to get you there as it does when hitting F1. What browser / version are you using?

Distinguished Contributor
Posts: 137
Registered: ‎05-02-2007
Message 3 of 4 (268 Views)

Re: "HELP" window (the window that pops open when you hit F1)

12-22-2010 01:27 PM in reply to: mrcouncil

I don't think it is the same, I don't have that choice in my options.  Also, help doesn't take me online.  I'm using Internet explorer 8.

 

 

Thanks

*Expert Elite*
pendean
Posts: 20,366
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 4 (240 Views)

Re: "HELP" window (the window that pops open when you hit F1)

12-27-2010 03:46 PM in reply to: cdavis7254

Not a solution, but once up HELP does sit in the background and does not interfere, so why not ignore it.

 

MIght be that whole Win7 64bit unsupported issue for LT2009.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community