AutoCAD LT General

Reply
New Member
sthuening
Posts: 2
Registered: ‎08-04-2010
Message 1 of 4 (12,041 Views)

Internal Error Gedit 3 WinXP Autocad 2002 LT

12041 Views, 3 Replies
08-04-2010 04:09 AM

Hello,

 

i have install the AC2002 LT on a Winxp SP3 Notebook. I have downloud the SP1 from here and the System say: is already installed.

 

So, when i move an objekt then comes the Error Internal Error GEDIT 3. Is there maby another Patch which i need?

Can somebody help me with these problem?

 

Regards

Sonie

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,194
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 4 (12,039 Views)

Re: Internal Error Gedit 3 WinXP Autocad 2002 LT

08-04-2010 04:31 AM in reply to: sthuening

Type GEDIT 3 into this Forums Search field and Google it and start reading.

 

You have a program conflicting.

 

Also check here for patches:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/linkedsumindex?siteID=123112&id=2334430&linkID=9240818

 

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
New Member
sthuening
Posts: 2
Registered: ‎08-04-2010
Message 3 of 4 (12,027 Views)

Re: Internal Error Gedit 3 WinXP Autocad 2002 LT

08-04-2010 06:43 AM in reply to: sthuening

Hello

 

of course i have done this before, but all the links from the contributions were not longer acivate

 

 

i download the Patchs AutoCAD LT® 2002 Service Pack 1 (German)

After starting these download, the message " is already install".

And i think the other Link i don't need it.  I send a -PDF-File with the the patches with i can download.

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,194
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (12,023 Views)

Re: Internal Error Gedit 3 WinXP Autocad 2002 LT

08-04-2010 07:08 AM in reply to: sthuening

None of these are accessible from your system?:

 

http://forums.autodesk.com/t5/forums/searchpage/tab/message?filter=location&location=Board%3A43&q=ge...

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community