AutoCAD LT General

Reply
Active Member
GJALA1106
Posts: 8
Registered: ‎02-13-2013
Message 1 of 4 (484 Views)
Accepted Solution

Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

484 Views, 3 Replies
02-13-2013 11:23 AM

I have Autocad LT2013 running on Windows 7 Pro.  I am replacing my pc with an apple imac.  Can I convert my license?

Valued Mentor
sthompson1021
Posts: 470
Registered: ‎03-02-2010
Message 2 of 4 (463 Views)

Re: Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

02-13-2013 02:13 PM in reply to: GJALA1106

Yes you should be able to. Autodesk started cross platform licensing with 2013.

Community Manager
philip.s
Posts: 2,374
Registered: ‎09-27-2011
Message 3 of 4 (452 Views)

Re: Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

02-13-2013 04:18 PM in reply to: sthompson1021

Hi Gino, 

 

To add onto Scott's reply, all you would need to do is install the software on your iMac (you can download the current version here), using the same serial number and AutoCAD LT for Mac 2013 product key (827E1).

 

Incase you run into an activation limit reach error or anything else that is preventing you from completing the process, please contact our License Assistance team to receive an activation code.



Philip Schmelzer
Active Member
GJALA1106
Posts: 8
Registered: ‎02-13-2013
Message 4 of 4 (436 Views)

Re: Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

02-14-2013 03:33 AM in reply to: GJALA1106

Scott, Philip - thanks a lot - thats great

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community