AutoCAD LT General

Reply
Active Member
Posts: 8
Registered: ‎02-13-2013
Message 1 of 4 (458 Views)
Accepted Solution

Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

458 Views, 3 Replies
02-13-2013 11:23 AM

I have Autocad LT2013 running on Windows 7 Pro.  I am replacing my pc with an apple imac.  Can I convert my license?

Valued Mentor
Posts: 441
Registered: ‎03-02-2010
Message 2 of 4 (437 Views)

Re: Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

02-13-2013 02:13 PM in reply to: GJALA1106

Yes you should be able to. Autodesk started cross platform licensing with 2013.

Community Manager
philip.s
Posts: 2,254
Registered: ‎09-27-2011
Message 3 of 4 (426 Views)

Re: Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

02-13-2013 04:18 PM in reply to: sthompson1021

Hi Gino, 

 

To add onto Scott's reply, all you would need to do is install the software on your iMac (you can download the current version here), using the same serial number and AutoCAD LT for Mac 2013 product key (827E1).

 

Incase you run into an activation limit reach error or anything else that is preventing you from completing the process, please contact our License Assistance team to receive an activation code.



Philip Schmelzer
Active Member
Posts: 8
Registered: ‎02-13-2013
Message 4 of 4 (410 Views)

Re: Changing License for Autocad LT2013 from Windows to Mac OS

02-14-2013 03:33 AM in reply to: GJALA1106

Scott, Philip - thanks a lot - thats great

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community