AutoCAD LT General

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,642
Registered: ‎11-06-2003
Message 1 of 3 (169 Views)

AutoCAD LT 2012 SP1 Ribbon Hotfix Available

169 Views, 2 Replies
11-02-2011 06:51 AM

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=18022638&linkID=9240697&CMP=OTC-RSS...

 

"This hotfix is for users that have had an AutoCAD® 2012-based products become non responsive while navigating, saving or closing a drawing file. You must install Service Pack 1 before you apply this hotfix."

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 3 (101 Views)

Re: AutoCAD LT 2012 SP1 Ribbon Hotfix Available

03-05-2012 01:22 PM in reply to: pendean

Was just directed thru an error report to do just that.

The system worked.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,642
Registered: ‎11-06-2003
Message 3 of 3 (97 Views)

Re: AutoCAD LT 2012 SP1 Ribbon Hotfix Available

03-05-2012 01:28 PM in reply to: Charles_Shade

The error-reporting does work if the user follows through with it.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community