AutoCAD Express Tools

Reply
New Member
a175darby
Posts: 2
Registered: ‎05-07-2012
Message 1 of 3 (1,914 Views)

autocad 2013 qleader

1914 Views, 2 Replies
05-07-2012 07:08 AM

What tool bar is qleader located on in 2013.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,615
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (1,908 Views)

Re: autocad 2013 qleader

05-08-2012 05:33 AM in reply to: a175darby

It's not on a toolbar, it's an old command that's been replaced with the better MLEADER / MultiLeader solution (which is on the MultiLeader toolbar).

If you need the old Qleader on a toolbar, you can place it where you want using CUI command.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
New Member
a175darby
Posts: 2
Registered: ‎05-07-2012
Message 3 of 3 (1,907 Views)

Re: autocad 2013 qleader

05-08-2012 05:39 AM in reply to: pendean
Thanks Pendean!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community