AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Valued Contributor
TomTom111
Posts: 83
Registered: ‎08-06-2012
Message 1 of 1 (108 Views)

Won't Update Panel Footprint From Schematic Insertion

108 Views, 0 Replies
08-27-2012 10:54 AM
Hello, Normally, when I create a project, I do the panel layout first, then the schematics. With a select number of panel footprints, (usually ones I've created myself and added to the menus) they will not automatically change their tag when I insert a schematic representation of it from the panel list in the schematic menus. Normally, you pick your footprint drawing, then pick your icon, insert and it will go back to the 'pick a footprint' screen. This is not the case with my issue. I can insert the component in the schematic once, and then it errors out and does not ask for another footprint or ask if you want to update. All I am getting is an error that says "; error: bad argument type: stringp nil". So normally, i will copy the tag from the component and edit the panel footprint and paste it there. Once done, i can surf it, but they will never update when i change the tag or a description. That is where I am at now.
Thomas Walls | AutoCAD Electrical 2013
CADMASTER TECHNOLOGIES, LLC
www.cadmastertech.com

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community