AutoCAD Electrical General

Reply
Active Contributor
jdenny
Posts: 36
Registered: ‎11-09-2012
Message 1 of 3 (224 Views)
Accepted Solution

Real Time Error Checking

224 Views, 2 Replies
05-05-2013 09:52 AM

Somehow I've fat fingered the Real Time Error Checking for duplicate Tag data and turned it off. Now I can not find out how to turn it back on. Error checking seems to be turned off for all of my projects that I have, not just a specific one. How do I get it back on?

 

Thanks in advance,

Jeff

-----------------------------
Jeff Denny
Sr. Engineering Manager
Harris Corporation
Melbourne, Florida
Valued Contributor
lionSG
Posts: 96
Registered: ‎07-12-2012
Message 2 of 3 (212 Views)

Re: Real Time Error Checking

05-05-2013 07:17 PM in reply to: jdenny

Have you try checking this option?

 

errorchecking.png

 

Valued Contributor
ricardo_baez
Posts: 52
Registered: ‎08-19-2009
Message 3 of 3 (187 Views)

Re: Real Time Error Checking

05-07-2013 07:50 AM in reply to: lionSG

The previous picture is pretty small. The following is from the AE help.

 

 Project Properties Error Checking.JPG

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community