AutoCAD Electrical General

Reply
New Member
jonl
Posts: 2
Registered: ‎11-29-2012
Message 1 of 3 (141 Views)

Numbers

141 Views, 2 Replies
11-29-2012 03:15 AM

My project has 4 different panels in it. I created 4 folders under my project for the 4 different panels. How can i auto number and cross reference inside 1 panel and not project wide? Surely i dont need to have seperate "projects" for each panel.

 

Thanks,

*Expert Elite*
testsubject
Posts: 1,072
Registered: ‎03-09-2004
Message 2 of 3 (127 Views)

Re: Numbers

11-29-2012 11:14 AM in reply to: jonl

If you go to Project Properties/Components and click on Item Numbering, the Setup Dialog Box has a radio button for Reset with Each Drawing.Item Number.JPG

Bob Hanrahan
Ace User since 1998
New Member
jonl
Posts: 2
Registered: ‎11-29-2012
Message 3 of 3 (113 Views)

Re: Numbers

11-30-2012 02:24 AM in reply to: jonl

Thanks you,

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community