AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Active Contributor
Fdna49
Posts: 41
Registered: ‎04-05-2006
Message 1 of 3 (110 Views)

Missing delete button during surfing

110 Views, 2 Replies
08-06-2007 01:01 PM
When I delete a parent component in ACE 2008 and try to surf to the child components to delete them, I will sometimes have no delete button on the surfer. Has anybody seen this and/or have a fix

Thanks Chad
Active Contributor
Fdna49
Posts: 41
Registered: ‎04-05-2006
Message 2 of 3 (110 Views)

Re: Missing delete button during surfing

09-10-2008 01:33 PM in reply to: Fdna49
Anybody else having this problem? I thought upgrading to 2009 would fix the problem, but it has not. Its getting real annoying manually deleting the components on the panel.

Thanks
Chad
Active Contributor
darrell.l.gregg
Posts: 37
Registered: ‎03-18-2013
Message 3 of 3 (68 Views)

Re: Missing delete button during surfing

08-19-2013 12:21 PM in reply to: Fdna49

Yes, I am noticing this phenomenon when the shematic component was created using the "parametric plc" tool, anything made with that will not present the delete button in the surfer dialogue box. This is true for the panel, or the schematic component. You cannot surf/delete... the big question is why and can it be fixed by the user?

We have looked at the attribs, they appear exactly the same as a device that will present the delete button.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community