AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Active Contributor
dmoore
Posts: 26
Registered: ‎08-23-2007
Message 1 of 3 (187 Views)

I'd like to ask for the Array Dialog box back please.

187 Views, 2 Replies
06-15-2011 11:55 AM

Its been taken away, and I don't like it.

*Expert Elite*
rhesusminus
Posts: 910
Registered: ‎09-21-2007
Message 2 of 3 (179 Views)

Re: I'd like to ask for the Array Dialog box back please.

06-15-2011 03:10 PM in reply to: dmoore

http://www.blog.cadnauseam.com/2011/03/25/autocad-2012-classicarray-beta/

 

THL


THL
Please select "Accept As Solution" if this post answers your question. Kudos don't hurt either. ;-)
Contributor
croland
Posts: 25
Registered: ‎03-19-2009
Message 3 of 3 (139 Views)

Re: I'd like to ask for the Array Dialog box back please.

06-27-2011 11:09 AM in reply to: dmoore

I have to agree.  I do not understand the reasoning of changing the way the array was done.  It was straight forward and easy.  Now the way it is done does not make sense at all.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.