AutoCAD Electrical General

Reply
Active Contributor
Vulcan1970
Posts: 27
Registered: ‎10-31-2012
Message 1 of 4 (393 Views)
Accepted Solution

Catalog Database

393 Views, 3 Replies
12-03-2012 09:21 AM

i am wondering if there is a way to edit the way the default cat database shows items in the parts catalog. i want to be ablle to go to my panel layout, icon menu, insert footprint, red light, catalog lookup, and be able to only show the items that i want. My default is set to show AB 30.5mm lights. Is there a way to change this default? 

 

 

 

Autocad Electrical 2013

*Expert Elite*
testsubject
Posts: 1,076
Registered: ‎03-09-2004
Message 2 of 4 (387 Views)

Re: Catalog Database

12-03-2012 10:59 AM in reply to: Vulcan1970

In the catalog database, there is a table called _LISTBOX_DEF.

 

Edit this table to select the default items that appear when each different family table is opened.

Bob Hanrahan
Ace User since 1998
Active Contributor
Vulcan1970
Posts: 27
Registered: ‎10-31-2012
Message 3 of 4 (381 Views)

Re: Catalog Database

12-03-2012 11:28 AM in reply to: testsubject

Thank you for the quick response. I found the table and made the change. 

 

However, It is not showing up. I tried shutting down AE and also tried AEREBUILDDB. I checked the file path and i believe i changed the correct file. Is there a command that is suppose to update this change?

Active Contributor
Vulcan1970
Posts: 27
Registered: ‎10-31-2012
Message 4 of 4 (379 Views)

Re: Catalog Database

12-03-2012 11:50 AM in reply to: Vulcan1970

I spoke to soon

 

I typed in the new change in the parts catalog pop up and then the next time i opend it, it was corrected

 

thank you

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community