AutoCAD Electrical General

Reply
Valued Contributor
jdonaldson3
Posts: 79
Registered: ‎08-23-2007
Message 1 of 3 (172 Views)
Accepted Solution

Ballon size

172 Views, 2 Replies
11-28-2012 09:44 AM

What variable controls the ballon size when using the wd_balloon coomand?

Sorry using ACADE 2008

TIA

Jim

Active Contributor
opavlica
Posts: 35
Registered: ‎12-16-2003
Message 2 of 3 (164 Views)

Re: Ballon size

11-28-2012 11:26 AM in reply to: jdonaldson3

Panel ribbon

  • Configuration
  • Balloon setup
  • Balloon Diameter

This should help...

Omar

Valued Contributor
jdonaldson3
Posts: 79
Registered: ‎08-23-2007
Message 3 of 3 (147 Views)

Re: Ballon size

11-28-2012 02:44 PM in reply to: opavlica

Omar

Thnaks foir the help. For those of us still using pre ribbon versions look under Panel Configuration.

 

Jim

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community