AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Valued Contributor
JMARSHALL1249
Posts: 66
Registered: ‎01-27-2011
Message 1 of 6 (3,131 Views)
Accepted Solution

AE2013 Service Pack 1 Error code 1603

3131 Views, 5 Replies
11-01-2012 04:17 AM

I'm trying to install service pack 1 of Autocad Electrical 2013 64 bit from the Stay Connected drop down icon within AE2013.  As suggested in the Read Me file, I do not click the "Automatically close applications and attempt to restart them after setup is complete" option. Instead, close AutoCAD Electrical manually, and click the "Do not close applications. (A Reboot may be required.)"

 

After a while I get an error...

"A problem prevented the service pack from being installed.  Contact your system administrator.  Error code 1603.

 

Does anyone have any idea what the error code is, and how I go about installing it in an alternative way.  I looked on the subscription centre but the service pack update is not shown.

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,225
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 6 (3,123 Views)

Re: AE2013 Service Pack 1 Error code 1603

11-01-2012 07:32 AM in reply to: JMARSHALL1249

error 1603 can be many things try downloading from here and install

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=123112&id=2334435&linkID=9240738

Employee
ngko
Posts: 4
Registered: ‎06-14-2012
Message 3 of 6 (3,102 Views)

Re: AE2013 Service Pack 1 Error code 1603

11-01-2012 07:36 PM in reply to: JMARSHALL1249

Hi,

 

If you updated from the Stay Connected button, Click Product Update Available to launch the default browser.

Before you click on the Update button, remember to close your AutoCAD Electrical 2013 first.

Then you should be able to update your product successfully.

 

ACE_live_update.png



Kok Hian Ng
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Active Member
JanneZack
Posts: 7
Registered: ‎01-29-2013
Message 4 of 6 (2,517 Views)

Re: AE2013 Service Pack 1 Error code 1603

01-30-2013 09:37 AM in reply to: ngko

I'm not running Autocad Electrical!!!!  I get the same error message.  Any OTHER ideas?

 

Employee
ngko
Posts: 4
Registered: ‎06-14-2012
Message 5 of 6 (2,502 Views)

Re: AE2013 Service Pack 1 Error code 1603

01-30-2013 05:33 PM in reply to: JanneZack

Hi,

 

Are you installing suite package like Autodesk Product Design Suite which consists of ACAD Electrical?

If not, I would suggest you to post this question on the correct software product forum so that our Autodesk and community experts can provide faster answers.



Kok Hian Ng
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

New Member
reed82
Posts: 1
Registered: ‎10-15-2013
Message 6 of 6 (962 Views)

Re: AE2013 Service Pack 1 Error code 1603

10-15-2013 06:11 AM in reply to: JMARSHALL1249

I'm not running Autocad Electrical.  I get the same error message.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.