AutoCAD Civil 3D General

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 422
Registered: ‎06-02-2006
Message 1 of 3 (63 Views)

zooming

63 Views, 2 Replies
03-19-2012 12:33 PM

Just curious, what is the code that makes it so that zooming in produces the same display?

Civil 3D 2013
Windows 7 64-bit
Inteel 2.40 GHz 8 GB RAM
Dell T7600
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,315
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (60 Views)

Re: zooming

03-19-2012 12:38 PM in reply to: balloonsrise

Can you restate your question? Produces the same display as what? Are you talking about Level of Detail? Use LEVELOFDETAIL or LEVELOFDETAILOFF.

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Distinguished Contributor
Posts: 422
Registered: ‎06-02-2006
Message 3 of 3 (51 Views)

Re: zooming

03-19-2012 01:21 PM in reply to: tcorey

Nope. But I am curious as to how level of detail is coded, not necessarily specific to cad.

Civil 3D 2013
Windows 7 64-bit
Inteel 2.40 GHz 8 GB RAM
Dell T7600

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs