AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
cadman33619
Posts: 157
Registered: ‎07-21-2009
Message 11 of 19 (1,162 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

03-27-2012 01:13 PM in reply to: sadkuh

tried them both....no luck. i think i did them the right way..never used those before.

Distinguished Contributor
cadman33619
Posts: 157
Registered: ‎07-21-2009
Message 12 of 19 (1,137 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

03-28-2012 05:42 AM in reply to: Jeff_M

Jeff....gonna send you the dwg...hopefully you can find the problem with my zoom ext.

 

i appreciate the help

Distinguished Contributor
cadman33619
Posts: 157
Registered: ‎07-21-2009
Message 13 of 19 (1,121 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

03-28-2012 08:36 AM in reply to: cadman33619

many thanks to Jeff_M for solving the problem. Turned out to be a frozen layer (in the viewport). I had items way off in space on that frozen layer....i never realized it because i checked all layer...but not layers in the viewport.

New Member
Yellowjacket98
Posts: 1
Registered: ‎06-27-2013
Message 14 of 19 (715 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

06-27-2013 08:08 AM in reply to: cadman33619

I had a similar problem, and found that I needed to toggle TFRAMES on -- someone had left a wipeout down in the corner that needed to be removed.

Contributor
wvhlbly
Posts: 12
Registered: ‎03-08-2007
Message 15 of 19 (413 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

01-24-2014 05:30 AM in reply to: cadman33619

Thanks a ton... same problem as viewport (template) was copied from another drawing with objects way out.  Was driving me crazy. 

New Member
bbanks9505
Posts: 1
Registered: ‎06-20-2014
Message 16 of 19 (165 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

06-20-2014 11:16 AM in reply to: cadman33619

Also make sure you are"model" space. I had the same problem in Paper space

New Member
ajgonzales
Posts: 2
Registered: ‎05-15-2014
Message 17 of 19 (108 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

07-08-2014 04:33 AM in reply to: Jeff_M

Hi Jeff M,

 

I'm having a similar issue. I checked my Layers in the Viewport according to the solution but I'm still having an issue.

 

Would you mind if I sent you my file to check it out? Let me know thanks.

 

Dr. Aaron Gonzales

*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 4,198
Registered: ‎07-22-2003
Message 18 of 19 (93 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

07-08-2014 05:52 AM in reply to: ajgonzales

Sure, I'll take a look at your drawing. Please send it to jeffm AT quuxsoft DOT com

Jeff_M, also a frequent Swamper
New Member
ajgonzales
Posts: 2
Registered: ‎05-15-2014
Message 19 of 19 (85 Views)

Re: zoom extents...someting off in space

07-08-2014 06:52 AM in reply to: Jeff_M
Jeff,

Somehow I was able to get it corrected. It's working fine now.

Thanks for your assistance anyhow!

Sincerely,

Dr. Aaron Gonzales

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs