AutoCAD Civil 3D General

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 141
Registered: ‎11-30-2007
Message 1 of 13 (324 Views)
Accepted Solution

tool palette dock and closed

324 Views, 12 Replies
10-24-2012 10:07 AM

i am getting a message when i click on something from my tool palette saying that it does not display when it is docked and closed. how do i undo this so i can use objects from the tool palette. how do i "unlock" it? see image.

 

thanks.

*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,616
Registered: ‎05-21-2003
Message 2 of 13 (321 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:13 AM in reply to: MonkeyTrainer

CTRL + F3 should open the toolpallet. Then you can undock it if you want.

 

Allen

Distinguished Contributor
Posts: 141
Registered: ‎11-30-2007
Message 3 of 13 (318 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:15 AM in reply to: AllenJessup

unLOCK. it doesnt matter if its DOCKED or not

 

thanks.

*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,616
Registered: ‎05-21-2003
Message 4 of 13 (316 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:20 AM in reply to: AllenJessup

Sorry. Should be CTRL + F1 for the Properties Pallet. Or select an entity, rt click and select properties from the menu.

 

Allen

Distinguished Contributor
Posts: 141
Registered: ‎11-30-2007
Message 5 of 13 (313 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:23 AM in reply to: AllenJessup

ok, maybe im not being clear enough. the objects on my tool palette are locked. thats it.

 

thanks for posting.

*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,616
Registered: ‎05-21-2003
Message 6 of 13 (312 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:24 AM in reply to: MonkeyTrainer

After rereading your post and the attached error. I'm thinking that the something you're click on in the toolpalette is a subassembly or other item that has properties editable in the Properties palette. So you need to open your Properties window.

 

Allen

Distinguished Contributor
Posts: 141
Registered: ‎11-30-2007
Message 7 of 13 (310 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:26 AM in reply to: AllenJessup

ok, there is nothing editable in the properties box referring to an object being lockable.

*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,616
Registered: ‎05-21-2003
Message 8 of 13 (309 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:26 AM in reply to: MonkeyTrainer

Or I'm being dense today. I don't know how to Lock a toolpalette so I can't say how to Unlock it. At this point my best guess is that you need to open your Properties Palette.

 

Allen

Distinguished Contributor
Posts: 141
Registered: ‎11-30-2007
Message 9 of 13 (306 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:28 AM in reply to: AllenJessup

do you know how to do that besides CTRL + F1? we changed our script for the f1 key.

*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,616
Registered: ‎05-21-2003
Message 10 of 13 (305 Views)

Re: tool palette dock and closed

10-24-2012 10:28 AM in reply to: MonkeyTrainer

We keep crossing our post. So your latest invalidates my latest. From reading the error message that was the best I could come up with.

 

Allen

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs