AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Active Member
BrianD17
Posts: 7
Registered: ‎12-13-2012
Message 1 of 2 (91 Views)

quick elevation edit trouble

91 Views, 1 Replies
10-22-2013 12:45 PM

I've creaetd feature lines and made them breaklines on the surface.  When I go back to use the quick elevation edit tool to change an elevation at either where I've previously put a PI or elevation point I don't get the triangle cursor so i'm not able to select and change the elevations  The slope triangle between elevations isn't showing up either.  It's not every feature line in the drawing, only some and i've been able to manipulate all of them in the past.  I've removed the feature line and redrawn them but got the same results.  Any suggestions?

*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,745
Registered: ‎07-09-2003
Message 2 of 2 (76 Views)

Re: quick elevation edit trouble

10-22-2013 03:12 PM in reply to: BrianD17

You need to make sure that the site is set properly in the Quick Elevaiton Edit tool.  The triangle shows only on feature lines on the same site that is currently set.  Look at the command line after you've started the QE tool.

Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.