AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
wbrustle
Posts: 170
Registered: ‎11-12-2007
Message 1 of 7 (206 Views)
Accepted Solution

problems when creating blocks with attributes

206 Views, 6 Replies
03-04-2014 07:46 AM

Our company has created some blocks with attributes and when using the move command with these blocks when it asks you to pick the second point of placement, I can no longer visually see the block, but when I save and then exit the drawing and get back in, the block is there....anyone else have this issue when using the move command?

*Expert Elite*
Jay_B
Posts: 2,275
Registered: ‎09-15-2010
Message 2 of 7 (203 Views)

Re: problems when creating blocks with attributes

03-04-2014 07:58 AM in reply to: wbrustle

Try turning on Hardware Acceleration and see if that helps.

Jay

C3D 2014 SP2
Win 7 Professional 64 Bit
New Member
JDIAL
Posts: 1
Registered: ‎03-04-2014
Message 3 of 7 (192 Views)

Re: problems when creating blocks with attributes

03-04-2014 08:44 AM in reply to: wbrustle

Did you try typing regen

Distinguished Contributor
wbrustle
Posts: 170
Registered: ‎11-12-2007
Message 4 of 7 (168 Views)

Re: problems when creating blocks with attributes

03-04-2014 01:04 PM in reply to: JDIAL

How do you turn on hardware acceleration? Yes I have tried regen and it makes it worse. Actually, after the regen command all my graphics disappear and I can no longer see anything on my screen anymore...but as soon as I save, exit my drawing and get back in, everything is normal again.

*Expert Elite*
Jay_B
Posts: 2,275
Registered: ‎09-15-2010
Message 5 of 7 (166 Views)

Re: problems when creating blocks with attributes

03-04-2014 01:07 PM in reply to: wbrustle
Lower rt. of screen there should be an icon that looks like a speedometer needle.
Jay

C3D 2014 SP2
Win 7 Professional 64 Bit
Distinguished Contributor
wbrustle
Posts: 170
Registered: ‎11-12-2007
Message 6 of 7 (165 Views)

Re: problems when creating blocks with attributes

03-04-2014 01:08 PM in reply to: wbrustle

I just tested something else in the drawing, it seems to happen when I move the block only the first time. Once I save, exit and re-enter drawing, that block that is now on my screen again seems to move all over the place with out a problem.

Distinguished Contributor
wbrustle
Posts: 170
Registered: ‎11-12-2007
Message 7 of 7 (162 Views)

Re: problems when creating blocks with attributes

03-04-2014 01:12 PM in reply to: wbrustle

thank you Jay......that seemed to work!! What exactly does turning the hardware acceleration on and off do? Should I always leave it on?

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.