AutoCAD Civil 3D General

Reply
Active Contributor
ice_a
Posts: 43
Registered: ‎06-12-2008
Message 1 of 2 (335 Views)

pipe profile station label shows question mark

335 Views, 1 Replies
06-21-2012 06:07 AM

how to update the information? I revised the pipe alignment but the profile did not update the station. WHat steps do I need to perform? THanks.

Active Contributor
ice_a
Posts: 43
Registered: ‎06-12-2008
Message 2 of 2 (320 Views)

Re: pipe profile station label shows question mark

06-21-2012 09:09 AM in reply to: ice_a

solution:

 

1. make sure that the structure is properly connected to the alignment.

2. label the structure in the profile

3. click the label to associate with the correct alignment 

 

feel free to add anything to make this solution clearer, thanks!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs