AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
MonkeyTrainer
Posts: 141
Registered: ‎11-30-2007
Message 1 of 2 (146 Views)
Accepted Solution

link slope to surface lie

146 Views, 1 Replies
11-07-2012 11:19 AM

in my link "link slope to surface", i have the slope set to -2.00%. in the cross sections, it is at a +2.00%. why is this thing not linking at the defined -2%? see image.

Valued Mentor
Valued Mentor
sjg
Posts: 534
Registered: ‎09-29-2010
Message 2 of 2 (133 Views)

Re: link slope to surface lie

11-07-2012 02:08 PM in reply to: MonkeyTrainer
Do you have the link set as cut or fill, I've come across that it makes a difference. Set to fill and it should work.
Steve Goessling
Land Consultants
Civil3D 2013
Windows 7, 64 bit
Intel i7 2600 @ 3.40Ghz
16 GB RAM
Nvidia Quadro 600

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs