AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
swatfor
Posts: 139
Registered: ‎10-10-2003
Message 1 of 4 (132 Views)

cross section finished grade

132 Views, 3 Replies
02-13-2006 11:08 AM
How do I get my finished grade on ALL my cross-sections at once? I'm getting the existing grade for both section 1 and section 2 grade in the band.

thanks for your help
Sandy W.
Active Contributor
rainmanoliver1
Posts: 47
Registered: ‎06-22-2009
Message 2 of 4 (91 Views)

Re: cross section finished grade

03-13-2012 01:48 PM in reply to: swatfor

I have this same problem in C3d 2012, anyone out there have a solution?

Mentor
trynders
Posts: 467
Registered: ‎12-10-2003
Message 3 of 4 (75 Views)

Re: cross section finished grade

03-14-2012 07:39 AM in reply to: rainmanoliver1

Did you find the solution?  I'm having the same problem!  Only my existing surface shows up.

Active Contributor
rainmanoliver1
Posts: 47
Registered: ‎06-22-2009
Message 4 of 4 (70 Views)

Re: cross section finished grade

03-14-2012 07:48 AM in reply to: swatfor

SectionView Group properties, change band set, on this dialog you can set the Surface1 & Surface2 properties.

band set.jpg

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs