AutoCAD Civil 3D General

Reply
Valued Contributor
basman12
Posts: 81
Registered: ‎03-22-2011
Message 1 of 3 (433 Views)
Accepted Solution

coordinate transformation

433 Views, 2 Replies
01-14-2013 07:21 AM

Hello !

 

How can i use Autocad civil 3D 2013 to transform the coordinate of the drawing.

thanks

*Expert Elite*
TRogers
Posts: 1,206
Registered: ‎09-05-2007
Message 2 of 3 (426 Views)

Re: coordinate transformation

01-14-2013 07:37 AM in reply to: basman12

You will have to use the Map functionality to do this.  Click the link for instructions...

 

http://www.autodraft.com/tips_tricks/Coordinate%20Systems%20Transformation.pdf

If the issue was resolved by this method, please click on "Accept As Solution"
*Civil 3DJ*
Todd Rogers

Visit my blog here.

     
*Expert Elite*
mathewk
Posts: 2,711
Registered: ‎07-09-2003
Message 3 of 3 (418 Views)

Re: coordinate transformation

01-14-2013 08:36 AM in reply to: basman12
Remember though that no Civil 3D objects are supported by the Map tools.
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs