AutoCAD Civil 3D General

Reply
Distinguished Contributor
Posts: 178
Registered: ‎09-23-2008
Message 1 of 3 (162 Views)
Accepted Solution

can't get proposed roadway surface to show contours

162 Views, 2 Replies
04-12-2012 07:59 AM

attached is Roadway.dwg file

 

I made "Road" surface from Corridor Properties / Surfaces...

 

but when I go to surface properties for "Road"...the statistics tab is blank

 

I can't figure out what I'm doing wrong.

 

thanks for any help!

2013 Civil 3D
Active Contributor
Posts: 29
Registered: ‎04-05-2010
Message 2 of 3 (156 Views)

Re: can't get proposed roadway surface to show contours

04-12-2012 08:32 AM in reply to: ktm125

See my attached screenshot.  I clicked the plus sign at the right end ot the 'Add data' area to give you a surface as the top of the corridor.  You will need a surface boundary to stop the surface from filling in the middle.

Distinguished Contributor
Posts: 178
Registered: ‎09-23-2008
Message 3 of 3 (152 Views)

Re: can't get proposed roadway surface to show contours

04-12-2012 08:41 AM in reply to: nvengineer

thanks!!!!!!!!!!

2013 Civil 3D

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs