AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
ChazBraz
Posts: 64
Registered: ‎06-15-2004
Message 1 of 4 (308 Views)

Sheet set not opening/blank

308 Views, 3 Replies
02-16-2012 05:30 AM

I have a project with a sheet set (both created in C3D 2012) that was working fine up until a couple of days ago.  Now, when I open the sheet set, there is nothing there.  And any sheet set I open is blank.  Any ideas??

 

Civil 3D 2012 (current SPs) 64x

Windows 7 Ultimate 64x

8GB RAM

Charles

Civil 3D 2015
HP Phoenix
Win 7 Pro x64
Intel i7-3770 3.4Ghz - 16GB RAM
Nvidia GeForce GT 640
Distinguished Mentor
JeffPaulsen
Posts: 774
Registered: ‎09-01-2004
Message 2 of 4 (307 Views)

Re: Sheet set not opening/blank

02-16-2012 05:51 AM in reply to: ChazBraz

Set SSLOCATE=1 & SSMAUTOOPEN=1.

 

I have heard others state that, even with those variables set correctly, occasionally they will get a sheet set that will not open automatically. I have not heard of a solution.

Jeff Paulsen
Civil 3D 2012 SP3 | Win 7 64-bit SP1
Xeon E5-1620 @ 3.60GHz, 16GB Ram | NVidia Quadro 600
*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 4,194
Registered: ‎07-22-2003
Message 3 of 4 (297 Views)

Re: Sheet set not opening/blank

02-16-2012 06:51 AM in reply to: ChazBraz

I had this issue a few weeks ago, opened a sheet set and nothing showed. Opened the same SS on a different PC and all files were fine. I ended up having to do a complete uninstall, reinstall of C3D2012.

Jeff_M, also a frequent Swamper
Valued Mentor
hardin
Posts: 619
Registered: ‎08-30-2007
Message 4 of 4 (182 Views)

Re: Sheet set not opening/blank

01-17-2013 01:22 PM in reply to: Jeff_M

Well, The same thing just happened to us and we don't really know why.

I opened a SS this morning that 2 others were working on. Nothing unusual so far.

But.

It was empty. I assumed since it was a new project, it just hadn't been set up properly.

I added some drawings and filled in some properties.

This afternoon, the two other people got out of AutoCAD and when they got back in, the SSM was empty.

They had spent most of the morning renaming/renumbering the files in SSM so the restoration from yesterday was ot good. After several more restoration attempts, we had to just recreate the SS. (Easier than re-pathing everything) Not too bad, only a couple dozen drawings, but still.... what the heck happened?

During the process, I opened up other SSs and they, too, were blank. Scary!

I'm scared to open SS with my machine now.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs