AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
New Member
LabradorGuy
Posts: 1
Registered: ‎03-06-2012
Message 1 of 3 (113 Views)

Properties - data precision

113 Views, 2 Replies
09-27-2013 09:41 AM

Hi all.  Is it possible to change the precision in the properties box for the maximum and minimum grades and elevations of a feature line?  I like to select my feature lines and see the minimum and maximum grades and elevations in the properties.  (I keep the properties window docked and open at all times.)

 

Thanks much!

 

LabradorGuy

 

Valued Contributor
brian.strandberg
Posts: 61
Registered: ‎01-09-2013
Message 2 of 3 (101 Views)

Re: Properties - data precision

09-27-2013 10:53 AM in reply to: LabradorGuy

Try the units command and increase your precision.

Valued Mentor
Ajilal.Vijayan
Posts: 433
Registered: ‎01-12-2008
Message 3 of 3 (69 Views)

Re: Properties - data precision

09-29-2013 03:41 AM in reply to: LabradorGuy

Toolspace --> Settings tab: right-click the drawing name --> Edit Drawing Settings

 

Goto Ambient Settings tab and click Unitless and Precision

 

 

Click the plus sign for Image

Spoiler
Precision.JPG

 

 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.