AutoCAD Civil 3D General

Reply
Member
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2008
Message 1 of 3 (181 Views)

Polygonal viewport

181 Views, 2 Replies
01-07-2013 12:03 PM

Cannot select viewport. Do a quick select I'll get a polygene and the viewport (2 items) and I cannot get rid of the polyline. It's like the two are attached. Civil 3d 2011. It seems to just start happen in the last few weeks.

*Expert Elite*
Jeff_M
Posts: 3,959
Registered: ‎07-22-2003
Message 2 of 3 (153 Views)

Re: Polygonal viewport

01-07-2013 02:34 PM in reply to: tim-svatos

Polygonal viewports always have a polyline associated with them, this is what defines the shape. Use Selection Cycling or the properties palette to work with the viewport itself.

Jeff_M, also a frequent Swamper
Member
Posts: 4
Registered: ‎05-19-2008
Message 3 of 3 (117 Views)

Re: Polygonal viewport

01-09-2013 12:21 PM in reply to: Jeff_M

thanks for your help

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs