AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
bgriffin291
Posts: 74
Registered: ‎12-15-2008
Message 1 of 3 (167 Views)
Accepted Solution

Pipe Network without surface

167 Views, 2 Replies
11-21-2011 12:39 PM

Can I create a profile of my pipe network with having to create a surface?

*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,476
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 3 (156 Views)

Re: Pipe Network without surface

11-21-2011 04:58 PM in reply to: bgriffin291

Yes,

 

After creating your Pipe Network in Plan View, Edit the Pipe Network. Adjust the inverts and rim elevations to design. Create a profile view. Adjust the User Specified Height in Profile View Properties (Elevations tab) so that the pipes and structures will fit.

 

Use Draw Parts in Profile to place the pipe network.

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
Valued Contributor
bgriffin291
Posts: 74
Registered: ‎12-15-2008
Message 3 of 3 (141 Views)

Re: Pipe Network without surface

11-22-2011 06:40 AM in reply to: tcorey

Thanks.

 

I've never used the Create Profile View.  I always just used the Create Surface Profile.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs