AutoCAD Civil 3D General

Reply
New Member
lcox-CRE
Posts: 2
Registered: ‎04-10-2014
Message 1 of 3 (91 Views)

Pipe Network Tables

91 Views, 2 Replies
04-10-2014 03:59 PM

I am trying to set up our compnay Storm Structure Data Table with our Pipe Network Information.

 

I made Structure Styles for each type of Inlet/Manhole/Catch Basin/etc and with each type of casting we use with them.  Also inside this style in the description I put what I want called out in our table each time for these structures. 

 

BUT, when I got to make my structure table it won't let me access structure style info into the table.  Am I missing something or do I have to manually put this in every structure when I put them in?

 

Any help would be appreciated.

 

I am in AutoCAD Civil 3D 2014.

*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 4,778
Registered: ‎12-15-2008
Message 2 of 3 (74 Views)

Re: Pipe Network Tables

04-10-2014 06:05 PM in reply to: lcox-CRE

lcox-CRE wrote:

I am trying to set up our compnay Storm Structure Data Table with our Pipe Network Information.

 

I made Structure Styles for each type of Inlet/Manhole/Catch Basin/etc and with each type of casting we use with them.  Also inside this style in the description I put what I want called out in our table each time for these structures. 

 

BUT, when I got to make my structure table it won't let me access structure style info into the table.  Am I missing something or do I have to manually put this in every structure when I put them in?

 

Any help would be appreciated.

 

I am in AutoCAD Civil 3D 2014.


The table definition calls upon the structure properties not a given style. What are you aksking of the table that is not in the table style composer?

 

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS
New Member
lcox-CRE
Posts: 2
Registered: ‎04-10-2014
Message 3 of 3 (70 Views)

Re: Pipe Network Tables

04-10-2014 06:12 PM in reply to: lcox-CRE

is there a way to give a certain structure properties these defined descriptions?  I can't find a place that allows you to customize that then.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs