AutoCAD Civil 3D General

Reply
Member
Posts: 5
Registered: ‎04-18-2007
Message 1 of 5 (133 Views)

Need Help for corridor sections

133 Views, 4 Replies
04-18-2007 05:03 PM
I've been working on some complex corridors (with curb returns, cul-de-sacs and roads intersection).

When I draw all the cross section I can't see the corridor section where the curb return, cul-de-sacs or roads intersections are. ¿What happened?

¿Could anyone help me?
*Expert Elite*
BrianHailey
Posts: 2,716
Registered: ‎04-27-2005
Message 2 of 5 (133 Views)

Re: Need Help for corridor sections

04-20-2007 09:41 AM in reply to: chavez_in_cabo
Hi,

I think the problem you are running into is that an sample lines are based on an alignment and only the corridor assemblies that are based on that alignment can be displayed in the section.

Brian
Active Contributor
Posts: 46
Registered: ‎05-19-2010
Message 3 of 5 (84 Views)

Re: Need Help for corridor sections

07-19-2011 11:17 AM in reply to: BrianHailey

Brian,

I am working in C3D2010 and having the same issue.  I have a corridor modeled with multiple baselines, but sampled along the main road alignment (which is also the main base line in the corridor model.)  I have base lines for other additional features in the same corridor model, such as ditches that do not run uniformly parallel to the main base line alignment.  So the only way to get all of these features sampled and showing up in the section views is to create a surface from the corridor model, correct?  (Which in that case you do not get to see the individual pavement layers- AC, base, etc., unless you create a surface-from-corridor for each.)

 

Mentor
Posts: 164
Registered: ‎12-16-2003
Message 4 of 5 (70 Views)

Re: Need Help for corridor sections

07-19-2011 02:54 PM in reply to: chavez_in_cabo

Brian is correct with versions up to 2011. 2012 can sample multiple baselines and show the sections as you want.

That is the advantages of subscription and implementing the new versions as they are released.

NVIDIA Quadro 600
Civil3D 2012 64x
Active Contributor
Posts: 46
Registered: ‎05-19-2010
Message 5 of 5 (66 Views)

Re: Need Help for corridor sections

07-19-2011 03:01 PM in reply to: miked

Miked,

Thanks for letting me know it has been addressed in C3D2012.  My firm is in the process of upgrading to this version soon.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs