AutoCAD Civil 3D General Discussion

AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
craigremillard
Posts: 73
Registered: ‎12-09-2004
Message 1 of 8 (203 Views)

Lost Right-click in Assembly Properties

203 Views, 7 Replies
11-08-2005 09:50 AM
I am trying to rearrange my assembly groups so that a markpoint is above the linktomarkedpoint. However, when I open the Assembly properties and right-click on a group, no menu appears! I've tried entering the box from both the assembly object and the Prospector tree, and I've tried closing out, even restarting the computer, with no effect.

I'm running C3D 2006 with SP2; all my right-click customizations are set to shortcut menu without a time delay. My mouse is a microsoft mouse running on the plug and play driver, and all other right-click menus seem to work correctly. Any ideas besides a full reinstall?
*James Wedding
Message 2 of 8 (203 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

11-08-2005 10:51 AM in reply to: craigremillard
PICKFIRST?

--
James Wedding, P.E.
Technology Manager &
Associate
Jones & Boyd, Inc.
Dallas, TX
XP/2 on P4-3.4/1G
LDT 2006 & C3D2006/SP1
Valued Contributor
craigremillard
Posts: 73
Registered: ‎12-09-2004
Message 3 of 8 (203 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

11-08-2005 04:00 PM in reply to: craigremillard
nope, didn't work
Distinguished Contributor
alberto_go
Posts: 188
Registered: ‎10-11-2005
Message 4 of 8 (203 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

02-28-2006 09:28 AM in reply to: craigremillard
I am having the same problem, with the difference that all of my R-click commands do not appear, that is, when selecting an Alignment, Profile, Template or Corridor, my corresponding commands do not appear when I R-click them... I tried checking on Options- User Preferences tab - R-click Customization - and all options were checked to Shortcut, however, that's not working either..... Any suggestions?
*James Wedding
Message 5 of 8 (203 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

02-28-2006 10:03 AM in reply to: craigremillard
Just guessing here... what is PICKFIRST set to?

--
James Wedding, P.E.
Engineered Efficiency, Inc.
Civil 3D 2006 SP2
XP Tablet, SP2, 2GHz, 1.5G
www.eng-eff.com
www.civil3d.com
Distinguished Contributor
alberto_go
Posts: 188
Registered: ‎10-11-2005
Message 6 of 8 (203 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

02-28-2006 11:54 AM in reply to: craigremillard
That's right James.. .that was the solution.... I did not know about that command, which for some reason got set to 0. That fixed it... Thank you!
Active Contributor
rutar
Posts: 43
Registered: ‎06-10-2010
Message 7 of 8 (105 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

08-06-2011 06:54 AM in reply to: craigremillard

Hey!

 

If you are working on two or more extended monitors, try right-click on Construction Tab tree structure elements on MAIN SYSTEM MONITOR (nr. 1) , before drag Assembly Properties window here (to  MAIN SYSTEM MONITOR, where windows start button is).    I had this problem too,  and find this solution.

 

 

 

 

 

*Expert Elite*
wfberry
Posts: 1,819
Registered: ‎09-05-2006
Message 8 of 8 (100 Views)

Re: Lost Right-click in Assembly Properties

08-06-2011 11:50 AM in reply to: rutar

Hey rutar:

 

It is unlikely that he is waiting since it has been nearly 6 years since his post.

 

<G>

 

Bill

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.