AutoCAD Civil 3D General

Reply
*Joe Bouza
Message 1 of 7 (2,753 Views)

Internal error UNDOCMD 3?

2753 Views, 6 Replies
07-25-2008 06:17 AM

Never seen it before - what is it?

 



--
Thanks, Joe

 

Joseph D. Bouza, P.E.
Civil 3D 2008
LDT 2008
Win XP pro
v 2002,
sp 2
hp workstation xw4100

 

The mantra of a former Flamer:

 

If you are forced to eat an Elephant, don’t complain about it; Take one
bite at a time.

 

************************************************************************** ***************
In
memory of the King of Work-arounds
"The only Constant is Change".

 

"The only thing worse than training your staff, and having them leave is
-
not training your staff, and having them stay." :-o
A reminder taken
from Graphics Solution Providers' Calendar
page
*********************************************************************** ******************
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,769
Registered: ‎05-21-2003
Message 2 of 7 (2,753 Views)

Re: Internal error UNDOCMD 3?

07-25-2008 06:26 AM in reply to: *Joe Bouza
Check your undo.ac$ file size in your temp folder. If it around 1mb delete it. That may solve the problem.

Allen
*Joe Bouza
Message 3 of 7 (2,753 Views)

Re: Internal error UNDOCMD 3?

07-25-2008 07:01 AM in reply to: *Joe Bouza
Wow that pretty esoteric knowledge - most grateful

the Undo.ac$ is 0 KG but some of the other Undo<####>.ac$ file are huge
800MB to 1.5GB!

What all that for?


--
Thanks, Joe

Joseph D. Bouza, P.E.
Civil 3D 2008
LDT 2008
Win XP pro
v 2002, sp 2
hp workstation xw4100

The mantra of a former Flamer:

If you are forced to eat an Elephant, don't complain about it; Take one bite
at a time.

*****************************************************************************************
In memory of the King of Work-arounds
"The only Constant is Change".

"The only thing worse than training your staff, and having them leave is -
not training your staff, and having them stay." :-o
A reminder taken from Graphics Solution Providers' Calendar page
*****************************************************************************************
wrote in message news:5990541@discussion.autodesk.com...
Check your undo.ac$ file size in your temp folder. If it around 1mb delete
it. That may solve the problem.

Allen
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,769
Registered: ‎05-21-2003
Message 4 of 7 (2,753 Views)

Re: Internal error UNDOCMD 3?

07-25-2008 07:20 AM in reply to: *Joe Bouza
Most likely they're leftovers from time C3D didn't close properly. You can delete anything dated before today.

Esoteric knowledge? It's called Google!

Allen
*Joe Bouza
Message 5 of 7 (2,753 Views)

Re: Internal error UNDOCMD 3?

07-25-2008 10:33 AM in reply to: *Joe Bouza
LOL

--
Thanks, Joe

Joseph D. Bouza, P.E.
Civil 3D 2008
LDT 2008
Win XP pro
v 2002, sp 2
hp workstation xw4100

The mantra of a former Flamer:

If you are forced to eat an Elephant, don't complain about it; Take one bite
at a time.

*****************************************************************************************
In memory of the King of Work-arounds
"The only Constant is Change".

"The only thing worse than training your staff, and having them leave is -
not training your staff, and having them stay." :-o
A reminder taken from Graphics Solution Providers' Calendar page
*****************************************************************************************
wrote in message news:5990637@discussion.autodesk.com...
Most likely they're leftovers from time C3D didn't close properly. You can
delete anything dated before today.

Esoteric knowledge? It's called Google!

Allen
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,769
Registered: ‎05-21-2003
Message 6 of 7 (2,753 Views)

Re: Internal error UNDOCMD 3?

07-25-2008 11:45 AM in reply to: *Joe Bouza
I just this in my Cadalyst email:

http://tinyurl.com/6huupu
New Member
sbjoseph2009
Posts: 1
Registered: ‎11-24-2013
Message 7 of 7 (790 Views)

Re: Internal error UNDOCMD 3?

11-24-2013 10:30 PM in reply to: *Joe Bouza

 

Hi,

 

About this above subject, I deleted temp. ac$ files from my temp files, then problem solved.

 

 

thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs