AutoCAD Civil 3D General

Reply
Contributor
palabalo
Posts: 18
Registered: ‎01-18-2013
Message 1 of 3 (157 Views)

Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

157 Views, 2 Replies
08-06-2013 05:34 AM

I keep having my corridor connect to 0,0,0 in only some areas. Anyone know what Is making civil 3d do this?

 

 

 

Civil 3D 2012 SP3

Civil 3D 2012 SP3
Product Support
Karsten.Saenger
Posts: 68
Registered: ‎12-07-2012
Message 2 of 3 (133 Views)

Re: Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

08-06-2013 06:38 AM in reply to: palabalo

Hi,
is this in the Object Viewer only?




Karsten Saenger
Valued Mentor
ericcollins6932
Posts: 331
Registered: ‎05-13-2010
Message 3 of 3 (100 Views)

Re: Corridor Connecting to 0,0,0 in object viewer.

08-06-2013 01:00 PM in reply to: palabalo

The likely culprit is your profile and alignment start/end points do not match (or alignment is too short).

Eric Collins, P.Tech.(Eng.)

Win 7 Enterprise SP1 64 bit
Intel i7 3770 @ 3.40 GHz
16 GB RAM
Civil 3D 2012 SP2

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs