AutoCAD Civil 3D General

Reply
Active Contributor
keithw
Posts: 34
Registered: ‎08-24-2001
Message 1 of 10 (836 Views)

Civil 3D 2011

836 Views, 9 Replies
03-09-2011 10:49 AM

There is an issue with C3D2011 / AutoTURN 7 when importing a vehicle file.  When you select 'Import Vehicle', the dialog box comes up to browse for the file to import, but once you click on a folder to navigate into, AutoCAD gets a fatal error.  I have reproduced this on a clean Win7 x64 C3D2011 install. 

Mentor
civilspace
Posts: 249
Registered: ‎08-19-2010
Message 2 of 10 (818 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-09-2011 11:14 AM in reply to: keithw

I'd take this up with the makers at www.transoftsolutions.com on this one.

Regards,
Anthony
Product Support
Jason.Hickey
Posts: 336
Registered: ‎06-06-2010
Message 3 of 10 (813 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-09-2011 11:18 AM in reply to: keithw

Is it a Civil 3D fatal error or an Autoturn fatal error? If it's a Civil 3D fatal error and you submitted the CER report with your email attached, I can look it up and see if the problem is a Civil 3D one or an Autoturn one.



Jason Hickey
Premium Services Specialist
Autodesk, Inc.

Contributor
theclaw
Posts: 13
Registered: ‎08-14-2008
Message 4 of 10 (713 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-21-2011 11:23 AM in reply to: Jason.Hickey

I get the same thing, but with civil 3d 2010 and windows 7.

It states that it is an autocad error.

Unhandled access violation reading 0x0020 exception at 1c176dc1h.

Any help would be appreciated, no US fire trucks in there without importing.

 

The Claw
Civil 3D 2012 (64)
Windows 7 Pro 64
Intel Xeon 2.8GHz
6GB
Contributor
theclaw
Posts: 13
Registered: ‎08-14-2008
Message 5 of 10 (628 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-25-2011 12:33 PM in reply to: Jason.Hickey

I submitted my error report with my email address while logged in to the forums. I was going to attach my error log, but this forum apparently does not allow the extension. Eagerly awaiting any info. Thanks for whatever you can provide.

The Claw
Civil 3D 2012 (64)
Windows 7 Pro 64
Intel Xeon 2.8GHz
6GB
Product Support
Jason.Hickey
Posts: 336
Registered: ‎06-06-2010
Message 6 of 10 (623 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-25-2011 12:39 PM in reply to: theclaw

I'll need your email address to look it up - I can't tell what it is from the forum header :smileyhappy:



Jason Hickey
Premium Services Specialist
Autodesk, Inc.

Contributor
theclaw
Posts: 13
Registered: ‎08-14-2008
Message 7 of 10 (613 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-25-2011 12:44 PM in reply to: Jason.Hickey

Hi Jason,
I just sent you an email. It includes my address. Thanks for the reply.

The Claw
Civil 3D 2012 (64)
Windows 7 Pro 64
Intel Xeon 2.8GHz
6GB
Product Support
Jason.Hickey
Posts: 336
Registered: ‎06-06-2010
Message 8 of 10 (605 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-25-2011 12:51 PM in reply to: theclaw

Hi Richard,

 

Thanks for the information. I did look up the CER and found that the error is happening within the AutoTurn moduule - the only comments that I see indicates that the error happens when selecting or importing vehicles. I would contact Transoft tech support to see if they have any idea what might be going on - their technical support page can be found here.



Jason Hickey
Premium Services Specialist
Autodesk, Inc.

Contributor
theclaw
Posts: 13
Registered: ‎08-14-2008
Message 9 of 10 (600 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-25-2011 12:58 PM in reply to: Jason.Hickey

Thanks for checking, if I get an answer (even if specific to my setup), I will post it here.

The Claw
Civil 3D 2012 (64)
Windows 7 Pro 64
Intel Xeon 2.8GHz
6GB
Contributor
theclaw
Posts: 13
Registered: ‎08-14-2008
Message 10 of 10 (535 Views)

Re: Civil 3D 2011

03-28-2011 04:38 PM in reply to: theclaw

Per Jason's response, I went through the Transoft Solutions support.

This is a known AUTOTURN issue. They have a newer version of autoturn available, which fixes the import problem on windows 7. I provided our license/MAP subscription info, and was given a download. 7.0.1....

It installs over the original, I did not need to uninstall first.

So, check with Transoft as Jason said, and have your license info handy, and you will (hopefully) soon be good to go!

The Claw
Civil 3D 2012 (64)
Windows 7 Pro 64
Intel Xeon 2.8GHz
6GB

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs