AutoCAD Civil 3D General

Reply
New Member
jeastty
Posts: 1
Registered: ‎09-29-2011
Message 1 of 2 (187 Views)

Cant't get custom parameters published to model parameters in Part Builder

187 Views, 1 Replies
09-29-2011 12:46 PM

I've created several custom model parameters and have been able to succcesfully bring them in to the size parameters of my part. However I cannot get them to publish to model parameters even thought they are listed in the XML file of the part. Does anyone have any tips or experience with adding custom parameters? Thanks

Product Support
AlmasSuljevic
Posts: 776
Registered: ‎08-11-2010
Message 2 of 2 (166 Views)

Re: Cant't get custom parameters published to model parameters in Part Builder

09-30-2011 02:03 PM in reply to: jeastty

This is just to get you going. Seth Hall used to write a post about adding custom parameters in Part Builder. In case you did not see it, you may find it here: http://beingcivil.typepad.com/my_weblog/2010/07/assigning-optional-properties-to-a-part-size.html



Almas Suljevic
Product Support Specialist
Autodesk Global Subscription and Support
Autodesk, Inc.

Please click on "Accept as Solution" if post helped you resolve the issue.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs