AutoCAD Civil 3D General Discussion

Reply
*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,193
Registered: ‎11-13-2006
Message 101 of 127 (310 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

06-26-2014 11:22 AM in reply to: engrtech
engrtech wrote:

34. Confirmed Defect - When an OOTB C3D template is used, C3D will crash when you try to customize the scale list. Does not affect acad.dwt or any templates created from acad.dwt.  (nathan.hendrickson)

Started using 2015 this week and I think I've already exceeded the number of CER's from 2 years of using 2013.

I can't even SET the scale of a viewport now. As soon as I pick a scale from the dropdown list, a 2 second pause, then CRASH.

But the dark theme looks good, so I'd say it all evens out....

Valued Mentor
engrtech
Posts: 703
Registered: ‎05-05-2008
Message 102 of 127 (265 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-01-2014 06:37 AM in reply to: engrtech

35. Confirmed Defect - Refill factor not working properly (fcernst)

 

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Civil-3D-General/Confirmed-Defect-Refill-Factor-Not-Working-Pr...

Infrastructure Design Suite Premium 2014
Civil 3D 2014 x64
Testing IDSP 2015
Windows 7 64-bit
6GB RAM
Active Member
PowerCAD98
Posts: 7
Registered: ‎08-16-2007
Message 103 of 127 (228 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-02-2014 07:47 PM in reply to: rkmcswain

I get the same thing as well but I've found that if i recover the file and create the scale factor within model space then change it, it works.  So far I'm so disapointed with C3d 2015.  I went to it from 2013 and I've lost 100s of hours of billable time due to the constant crashing.  it doesn't matter if its a project with a small data set or a large one, crash, CRash, CRASH all day long!  For the thousands of dollars we spend on this software this shouldn't be happening.  

 

Now I'm being told that it's my screen size that's causing problems.  SERIOUSLY!!  I have one 28" monitor and my secondary monitor is a 24", been using them for 4 years with no problem and then now it's an issue.  I can only hope they are listening to us!!  I'm so over pulling all nighter just to do the same exact task 3-6 times to get a job done.

 

Sorry for the vent but I'm beyond frustrated!!

 

Yvonne Stillman

 

PowerCAD Inc.

Principal, Sr. Project Manager, CSI

*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,193
Registered: ‎11-13-2006
Message 104 of 127 (224 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-02-2014 08:22 PM in reply to: PowerCAD98
yvonne wrote:

Now I'm being told that it's my screen size that's causing problems.

 

Who is telling you that?

What proof is there to back that up?

*Expert Elite*
neilyj
Posts: 3,703
Registered: ‎08-01-2008
Message 105 of 127 (215 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-02-2014 11:52 PM in reply to: rkmcswain

Yes - I'd be interested in the reasoning behind this assertion

neilyj
(No connection with Autodesk other than using the products in the real world)


IDSP Premium 2015 (mainly Civil 3D 2015 UKIE & Infraworks with some limited 3ds Max Design)
Win 7 Pro x64, 240Gb SSD, 1Tb HDD
32Gb Ram Intel Xeon CPU E5-2650 v2 @ 2.6GHz (32 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA Quadro K4000, Dual 27" Monitor, Dell T5610
*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 3,193
Registered: ‎11-13-2006
Message 106 of 127 (203 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-03-2014 05:22 AM in reply to: PowerCAD98
yvonne wrote:

I went to it from 2013 and I've lost 100s of hours of billable time due to the constant crashing.

Also, can you go back to 2013? I agree that 2015 has a lot of problems, but it would be hard to rack up 100s of hours of lost billable time before I reverted back to something that worked. I suppose the choice to revert could be out of your control also....?

 

Lastly, keep sending in those CERs and creating subscription support tickets. Everyone has to let Autodesk know about the issues in order to get them addressed.

Valued Mentor
engrtech
Posts: 703
Registered: ‎05-05-2008
Message 107 of 127 (198 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-03-2014 05:45 AM in reply to: PowerCAD98

yvonne wrote:

I get the same thing as well but I've found that if i recover the file and create the scale factor within model space then change it, it works.  So far I'm so disapointed with C3d 2015.  I went to it from 2013 and I've lost 100s of hours of billable time due to the constant crashing.  it doesn't matter if its a project with a small data set or a large one, crash, CRash, CRASH all day long!  For the thousands of dollars we spend on this software this shouldn't be happening.  

 

Now I'm being told that it's my screen size that's causing problems.  SERIOUSLY!!  I have one 28" monitor and my secondary monitor is a 24", been using them for 4 years with no problem and then now it's an issue.  I can only hope they are listening to us!!  I'm so over pulling all nighter just to do the same exact task 3-6 times to get a job done.

 

Sorry for the vent but I'm beyond frustrated!!

 

Yvonne Stillman

 

PowerCAD Inc.

Principal, Sr. Project Manager, CSI


Before 2015 came out, the most buggy version of C3D I've ever used was 2013. 2014 works better than 2013 & 2015, but it has its own problems. The last really good version was 2012. 

Infrastructure Design Suite Premium 2014
Civil 3D 2014 x64
Testing IDSP 2015
Windows 7 64-bit
6GB RAM
Valued Mentor
engrtech
Posts: 703
Registered: ‎05-05-2008
Message 108 of 127 (189 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-03-2014 06:28 AM in reply to: engrtech

36. Confirmed Defect - Recent files list limited to 10. AutoCAD SP1 fixes this, but since it doesn't affect C3D we have to wait. 

Infrastructure Design Suite Premium 2014
Civil 3D 2014 x64
Testing IDSP 2015
Windows 7 64-bit
6GB RAM
*Expert Elite*
neilyj
Posts: 3,703
Registered: ‎08-01-2008
Message 109 of 127 (182 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-03-2014 06:51 AM in reply to: engrtech
Perhaps not a defect as such as it doesn't affect the functionality; maybe more of an annoyance.
neilyj
(No connection with Autodesk other than using the products in the real world)


IDSP Premium 2015 (mainly Civil 3D 2015 UKIE & Infraworks with some limited 3ds Max Design)
Win 7 Pro x64, 240Gb SSD, 1Tb HDD
32Gb Ram Intel Xeon CPU E5-2650 v2 @ 2.6GHz (32 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA Quadro K4000, Dual 27" Monitor, Dell T5610
Active Member
PowerCAD98
Posts: 7
Registered: ‎08-16-2007
Message 110 of 127 (179 Views)

Re: C3D 2015 - List of Current Bugs/Issues

07-03-2014 06:58 AM in reply to: rkmcswain
I was told that the high resolution of my 28" monitor might be the issue. This was by a tech at CadMasters.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs