AutoCAD Civil 3D General

Reply
Valued Contributor
Posts: 67
Registered: ‎05-25-2007
Message 21 of 29 (826 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-20-2011 11:05 AM in reply to: gauss2069
Allen, Thanks. I had a chat with Norton. Norton was kicking AutoCAD programs big time. Now I am protected with the http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=f... Happy modelling!
Civil 3D x64 2013
Win 7 x64
Intel Core i7-940XM
8 GB RAM
Quadro FX 5000M
*Expert Elite*
AllenJessup
Posts: 5,621
Registered: ‎05-21-2003
Message 22 of 29 (821 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-20-2011 11:07 AM in reply to: gauss2069

You're welcome. I've has similar experiences myself with Norton.

 

Allen

Distinguished Contributor
Posts: 151
Registered: ‎05-16-2008
Message 23 of 29 (792 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-20-2011 01:19 PM in reply to: Jason.Hickey

Jason:

 

Thank you for acknowledging the request.  I do hope I'm not the only one asking for it.  I'll be the first at my company to try out and propose using whichever software does it competently first.  So far I've heard that Revit MEP + EaglePoint Site Works is close to it, although I have my doubts that it would work as seamlessly as some say....

 

--Jeremy

*Expert Elite*
Posts: 895
Registered: ‎09-07-2004
Message 24 of 29 (772 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-20-2011 01:58 PM in reply to: jmatthei

Speaking of object enablers, why is it that there is an object enabler install right at the end of the installation process? Is that new? Wouldn't think the object enabler is needed for the product that is being installed.

 

Greg 

Distinguished Contributor
Posts: 151
Registered: ‎05-16-2008
Message 25 of 29 (770 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-20-2011 01:59 PM in reply to: gauss2069

My guess is it enables Revit objects to be viewed in C3D.

Employee
Matt.Anderson
Posts: 2,901
Registered: ‎05-13-2005
Message 26 of 29 (736 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-20-2011 08:27 PM in reply to: GTVic
Greg
The Object Enabler is installed onto Autodesk Storm and Sanitary Analysis 2012 which is installed at the tail end of the installation.


Matthew Anderson, PE
Product Manager
ICP
Autodesk, Inc.

Distinguished Contributor
Westhills
Posts: 134
Registered: ‎12-16-2010
Message 27 of 29 (647 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

04-28-2011 11:08 AM in reply to: gauss2069

Here goes. Regarding my issue earlier in this thread regarding the lag. After some back and forth and collaborating, Autodesk called me today to say there indeed was an issue that is problematic with CAD 2012. For me it was manifested by the number of layers exceeding some number. Apparently this issue manifests itself in opther ways aswell. I was advised this has gone straight to the top of the chain of command and is requiers a hotfix immedialty. So there you have it. Hotfix on the way!

Win 7 64bit
16 Gigs Ram
Intel i7 870
Quadro fx1800
C3D 2011/2012
ASUS Custom
Dual 24 Phillips screens
Active Contributor
Posts: 34
Registered: ‎09-20-2005
Message 28 of 29 (456 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

08-01-2011 08:36 AM in reply to: jbear0000

I've been working with 2012 sine the box hit my desk. I notice a few things but not real big. The things I've noticed is the dtext problem when editing, I've been having some problems in the 32 bit install were I create a new layer and then try to change the color but the color want take ( only in 32 bit).

Another thing I've noticed is some feature line/brake lines problems. The problem seems to be after I add new feature lines to an existing surface some of the existing feature line/brake line loses there effect on the surface. But note they worked and had effect on the surface prior to the newly added feature lines/brake lines. Also note these added feature lines are in a total different area of the surface so should not affect the feature lines/brake lines. So what I needed to do was explode the feature lines that no longer had effect on the surface, and then use the command “create feature lines from object”, and then add the feature line back into the surface as brake line.

Please let me know if you have any questions etc.

 

Thanks

Danny   

*Expert Elite*
Joe-Bouza
Posts: 4,512
Registered: ‎12-15-2008
Message 29 of 29 (432 Views)

Re: C3D 2012 vs. C3D 2011

08-01-2011 11:40 AM in reply to: civilspace

Isn't it ironic that all the fruit is out-on-the-limb. :smileywink:

Thank you

Joseph D. Bouza, P.E. (one of 'THOSE' People) Civil 3D 2012 & 2013
HP Z210 Workstation
Intel Xeon CPU E31240 @ 3.30 Hz
12 GB Ram


Note: Its all Resistentialism, so keep calm and carry on

64 Bit Win7 OS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs