AutoCAD Civil 3D General

Reply
*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,108
Registered: ‎09-04-2006
Message 1 of 6 (157 Views)
Accepted Solution

Assign pay item to closed areas

157 Views, 5 Replies
10-31-2012 11:24 AM

Is there a way to assign pay items to a selection set of closed areas? The tool seems to only allow the user to pick one object at a time.

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
*Expert Elite*
Posts: 2,616
Registered: ‎07-09-2003
Message 2 of 6 (140 Views)

Re: Assign pay item to closed areas

10-31-2012 04:02 PM in reply to: Neilw

Yes, there is.  You need to select the items first then hit this button.

 

1.png

Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,108
Registered: ‎09-04-2006
Message 3 of 6 (137 Views)

Re: Assign pay item to closed areas

10-31-2012 04:25 PM in reply to: mathewk

I must be doing something wrong in my workflow. Can you show it on JING using the Quantities 4 turorial drawing/?

 

Hold on, I think I see how it works. I thought you had to use the Closed Area tool for closed poly's but I see now you can use the Apply to Objects tool as well. It just doesn't highlight the selection with hatches like to Closed Area tool does.

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
*Expert Elite*
Posts: 2,616
Registered: ‎07-09-2003
Message 4 of 6 (129 Views)

Re: Assign pay item to closed areas

10-31-2012 04:41 PM in reply to: Neilw

I don't have Jing and this isn't the tutorials drawing.

http://www.youtube.com/watch?v=F_Ewf0ecf4s&feature=youtu.be

Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/
*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,108
Registered: ‎09-04-2006
Message 5 of 6 (126 Views)

Re: Assign pay item to closed areas

10-31-2012 04:51 PM in reply to: mathewk

It makes me wonder why they have a button for closed areas since the Add to Objects tool does the job, and more efficiently.

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
*Expert Elite*
Posts: 2,616
Registered: ‎07-09-2003
Message 6 of 6 (123 Views)

Re: Assign pay item to closed areas

10-31-2012 05:04 PM in reply to: Neilw
I guess the other one creates a hatch at the same time if someone wants. Matt Kolberg, Applications Specialist c: 604.803-5963 Improving field to finish productivity cansel.ca [Description: Description: Description: http://www.googleplus-vs-facebook.com/facebook.png] <> [Description: Description: Description: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQkxJl0nu584FrSblIknohzw0tAMtmGSSs9hAnxRS6kFOpzPYmvXQ] <>
Matt Kolberg
Cansel - Autodesk Division
http://www.cansel.ca/

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs