AutoCAD Civil 3D General

Reply
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎09-14-2012
Message 1 of 3 (212 Views)

3DM

212 Views, 2 Replies
11-13-2012 02:39 AM

How do I open a 3DM file?

I do not have that option in INSERT/ IMPORT or MAPIMPORT.

I suppose it is a rhino file.

Thanks!

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,823
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (185 Views)

Re: 3DM

11-13-2012 07:20 AM in reply to: akbarg

i don't believe you can

you have to export from rhino to file that civil 3d can read

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 6,823
Registered: ‎09-13-2007
Message 3 of 3 (184 Views)

Re: 3DM

11-13-2012 07:21 AM in reply to: DarrenP

in autocad you can open it

in civl 3d and civil 3d as autocad you can't

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs