AutoCAD Civil 3D General

Reply
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎09-14-2012
Message 1 of 3 (167 Views)

3D polyline

167 Views, 2 Replies
10-01-2012 11:27 PM

What length is shown in properties for a 3D polyline?

A 3D polyline having two nodes at 0,0,0 and 10,0,0 has length of 10.

If I move the second nodes to 10,0,1000 the length is still 10.

Is that the projection in xy-plan?

*Expert Elite*
antoniovinci
Posts: 1,493
Registered: ‎06-03-2011
Message 2 of 3 (163 Views)

Re: 3D polyline

10-02-2012 12:16 AM in reply to: akbarg

It shows the real length, so I guess you have an UCS trouble, sir.

1] in an empty file, draw a cube with _BOX

2] type in _UCS and double Enter

3] set yourself to an isometric view, with _-VIEW then _NEISO

4] draw a 3Dpoly snapping on two vertices of the cube

5] check the properties, moving the grips

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎09-14-2012
Message 3 of 3 (153 Views)

Re: 3D polyline

10-02-2012 12:44 AM in reply to: antoniovinci

Thanks!

I was wondering if that was some system variable controlling this?

At my other computer I can see the real length but not at my job!

Here I see the projection at xy-plan!

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community


Civil 3D Exchange Apps

Created by the community for the community, Autodesk Exchange Apps for AutoCAD Civil 3D helps you achieve greater speed, accuracy, and automation from concept to manufacturing.

Connect with Civil 3D

Twitter

Facebook

Blogs