AutoCAD Architecture Customization

Reply
Member
s2_bo
Posts: 3
Registered: ‎02-22-2013
Message 1 of 3 (442 Views)

help needed to set distance / MEASUREGEOM command to label line

442 Views, 2 Replies
02-22-2013 11:25 AM

Hello, Im in the midle of a little project and want to know if its possiable to save the info that the _MEASUREGEOM command displays when applied to measure distance or angle to the project.

 

I used to use a lisp script to do this but that was on my PC. Im not running autocad on my mac and it wont alow me to run the script. it loads it but then gives the error

 ; error: vl-load-com not supported on  "Mac OS X Version 10.8 (x86_64)"

when i try and apply the comand. 

 

Does MEASUREGEOM have a built in feature to save these details to the project i.e. next to the line or shape measured?

 

Thanks in advance.

Bo

 

Member
s2_bo
Posts: 3
Registered: ‎02-22-2013
Message 2 of 3 (441 Views)

Re: help needed to set distance / MEASUREGEOM command to label line

02-22-2013 11:26 AM in reply to: s2_bo

p.s. sorry if this has been covered before, i have had alook and found a couple of other routine scrips but they both both give the same error.

 

Member
s2_bo
Posts: 3
Registered: ‎02-22-2013
Message 3 of 3 (436 Views)

Re: help needed to set distance / MEASUREGEOM command to label line

02-22-2013 11:38 AM in reply to: s2_bo

Have also tried the Dimension command but thats not suficiant because it doenst map angles etc. 

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community