AutoCAD Architecture General Discussion

AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
Valued Contributor
twox2
Posts: 71
Registered: ‎03-18-2011
Message 1 of 4 (135 Views)

transfer toolbars

135 Views, 3 Replies
09-30-2012 09:38 AM

Hello,

 

We have a new MEP engineer starting and we purchased  MEP 2013.

He has some custom toolbars in ACA 2011 and would like to transfer them from one machine to the new machine.

How do I do that?  Can I use the CUI dialog box to transfer it?

 

thanks

 

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,125
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (120 Views)

Re: transfer toolbars

10-01-2012 05:47 AM in reply to: twox2

CUI should do copy the screen content from one to the other: any additional content those customizations may need (blocks, or lisp files etc.) will need to be copied separately.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Valued Contributor
twox2
Posts: 71
Registered: ‎03-18-2011
Message 3 of 4 (113 Views)

Re: transfer toolbars

10-01-2012 08:54 AM in reply to: pendean

thanks, I think I got it with CUI transfer.

Distinguished Mentor
ntellery
Posts: 689
Registered: ‎04-15-2008
Message 4 of 4 (83 Views)

Re: transfer toolbars

10-03-2012 07:01 PM in reply to: twox2

Best way (easiest, maybe not best)  I think is to transfer to your own custom cui.  Then it becomes very easy to keep in a MyStuff folder along with custom lisp etc and take with you.  

www.ausaca.blogspot.com
Do you know all about the Roof Object? Learn it's secrets
http://www.youtube.com/playlist?list=PLD9BF5D8FF70CD3DF&feature=view_all
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.