AutoCAD Architecture General

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,638
Registered: ‎11-06-2003
Message 11 of 13 (987 Views)

Re: Windows 8 with AutoCAD

11-06-2012 05:58 AM in reply to: sminocchi

It could be solved this week, or next month or January or March or they could just wait for R2014: they don;t pre-announce their plans.

If you need a fix today, you need Win7.

 

Installation Help from Autodesk
http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/bd-p/24

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Active Member
segbert
Posts: 6
Registered: ‎04-02-2007
Message 12 of 13 (813 Views)

Re: Windows 8 with AutoCAD

01-07-2013 11:44 AM in reply to: pendean

I have AutoCAD Architecture 2012 64 bit installed on my Windows 8 machine and it is running just fine. You might have some user account control settings but they can be tweaked to work.  (I don't know which ones.)  The only issue I have seen is that when exiting AutoCAD it will send a report to Autodesk (nearly every time).  I have also noticed that upon exit I have recieved a couple of "Fatal Errors". However to date I have yest to lose any information as it does what I want and then crashes on exit.  Neither has happened today but that doesn't mean it won't.

New Member
paulmokwena
Posts: 1
Registered: ‎11-16-2013
Message 13 of 13 (280 Views)

Re: Windows 8 with AutoCAD

11-16-2013 12:33 PM in reply to: Dhrd

Cannot setup AutoCAD Architecture 2009 on Windows 8 operating system. Please help.

 

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community