AutoCAD Architecture General Discussion

AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
Active Contributor
haynesc87
Posts: 43
Registered: ‎02-05-2011
Message 1 of 3 (202 Views)
Accepted Solution

Schedules

202 Views, 2 Replies
02-27-2012 04:57 AM

Hello All

 

I know that you can set a layer wildcard to filter objects for a schedule table but can you set the table to select only objects that fit a certain criteria from the property sets ?

*Expert Elite*
David_W._Koch
Posts: 2,462
Registered: ‎12-09-2003
Message 2 of 3 (176 Views)

Re: Schedules

02-27-2012 04:27 PM in reply to: haynesc87

You can create a Classification Definition and filter the selection set for the Scheudule based on the classifications you assign.

David Koch
Active Contributor
haynesc87
Posts: 43
Registered: ‎02-05-2011
Message 3 of 3 (162 Views)

Re: Schedules

02-28-2012 07:18 AM in reply to: David_W._Koch

Thanks David

 

Works perfect

 

Chris

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.