AutoCAD Architecture General

Reply
Member
20719085
Posts: 4
Registered: ‎03-10-2011
Message 1 of 5 (255 Views)

Im totally confused

255 Views, 4 Replies
03-10-2011 07:18 AM

As today I accidentally moved my autocad architecture folders, some functions were not working properly and I deleted all of them which took me a long long time!

and I reinstalled autcad architecture 2011. Surprisingly when everything works fine, the loading scene says that it's autocad architecture even, I have a unusual welcome page and when I take a close look at it, it's not autocad architecture anymore but autocad 2011!!!!!!

 

Has this ever happend to anyone before??????????????????????????????? I'm just curious

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,655
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 5 (237 Views)

Re: Im totally confused

03-10-2011 10:47 AM in reply to: 20719085

AutoCAD Architecture, if selected, will install two profiles: one as Architecture and one "as AutoCAD".

 

Appears you are running the other profile: OPTIONS command>Porifles tab>confirm that is the case.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Member
20719085
Posts: 4
Registered: ‎03-10-2011
Message 3 of 5 (218 Views)

Re: Im totally confused

03-10-2011 05:04 PM in reply to: pendean

Yeah but when I installed it, it only sais autocad architecture 2011 + design review things + material library.

There was no autocad at all.

 

What funny is that when I open the it, it still says that im opening autocad architecture but the actual program is autocad, and when I click the menu on the left tp corner, the Big A, next to the option there says exit autocad architecture instead of autocad.

 

And I couldnt find any autocad architecture on my harddrive.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,655
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 5 (198 Views)

Re: Im totally confused

03-11-2011 07:05 AM in reply to: 20719085

It's in the name ~

AutoCAD Architecture >> it's AutoCAD plus Architectural abilities.

 

I wrote 'profiles', ACA can install two of these, and I suggested you examine the PROFILES in OPTIONS command: did you? What did you find? How many? What are they called?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Member
20719085
Posts: 4
Registered: ‎03-10-2011
Message 5 of 5 (175 Views)

Re: Im totally confused

03-12-2011 02:34 AM in reply to: pendean

The Answers could simply be: yes, AutoCAD, 1 AutoCAD

 

still curious:smileyfrustrated:

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community