AutoCAD Architecture General

Reply
Contributor
Posts: 12
Registered: ‎07-09-2007
Message 1 of 3 (98 Views)

Hardware

98 Views, 2 Replies
10-04-2012 05:26 AM

I need to replace an old computer but can not afford to upgrade from 2008 Architecture at this time, my question is will 2008 run on a multicore 64 bit system?  If so what other attributes should the new computer have?

 

PS; Please keep it simple, I'm pretty technically challenged!!

 

Any help is much appreciated.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 20,283
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (96 Views)

Re: Hardware

10-04-2012 05:47 AM in reply to: jasarch

No, not really, but since that's about all that is out there you may not have a choice.

 

ACA2008 is also not supported in Windows7, the Windows version everyone sells, so if you are going to stick with your old ACA2008 software you might benefit from finding a Windows 7 32bit OS (hard to find for many), or taking a chance with Windows 7 64bit with the understanding you may hate it (or it does not work, or it will not install the updates or patches) though it seems to work OK for those folks that install it in WinXP-mode in Windows 7.

 

What's your budget?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
Posts: 12
Registered: ‎07-09-2007
Message 3 of 3 (92 Views)

Re: Hardware

10-04-2012 06:06 AM in reply to: jasarch

 

Thanks for the quick response.  The machines I'm klooking at are in the 500 to 600 range, guess I can upgrade or buy Win7 XP. 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community