AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
Member
tnamm
Posts: 3
Registered: ‎08-05-2004
Message 1 of 5 (127 Views)

Construct Missing on Sheets

127 Views, 4 Replies
04-13-2012 10:05 AM

Hello,

 

I'm starting to set up Sheets from our template but none of the construct is transfering except for dimension lines.  The views are drug in from Project Navigator.  Elevations are fine, but when the viewport window is made larger the construct isn't there.  I've attached an example of what is supposed to be the floor plan.

 

I've edited the walls but that made no difference.  They are set to start at 0".  Is there anything I haven't checked?  Has anyone dealt with this?  Help me please!  I'm supposed to go to contract with these drawings next week.

 

Thanks in advance for your help,

 

Trish

*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 564
Registered: ‎04-19-2011
Message 2 of 5 (116 Views)

Re: Construct Missing on Sheets

04-13-2012 12:03 PM in reply to: tnamm

From what you have described, the Constructs drawings that are Xref'ed into your View drawings are most likely set to Overlay in the Xref manager. Change the Xref type to Attached and you are good to go.

 

If that doesn't fix the problem, you should check your cut plane and display configuration settings.

 

~ Mary


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
Member
tnamm
Posts: 3
Registered: ‎08-05-2004
Message 3 of 5 (111 Views)

Re: Construct Missing on Sheets

04-13-2012 12:34 PM in reply to: MarySeufert

I changed the Xrefs to attached, but nothing changed.  I the cut plane on the walls is set to Above and Below on the plan default views.  Again, the walls are at zero elevation.  What else should I be looking for?

 

Thanks,

Trish

Distinguished Contributor
cadtastrophe
Posts: 460
Registered: ‎10-20-2005
Message 4 of 5 (107 Views)

Re: Construct Missing on Sheets

04-13-2012 12:44 PM in reply to: tnamm

When you are in the view file does everything appear correctly?

Distinguished Contributor
cadtastrophe
Posts: 460
Registered: ‎10-20-2005
Message 5 of 5 (105 Views)

Re: Construct Missing on Sheets

04-13-2012 12:52 PM in reply to: cadtastrophe

There are many things that could be happening, when I trouble shoot this type of issue I check the following

 

No plot layers (check both the view and the sheet, it can be visible in one and set to no plot in the other)

Doest it apper correctly in Plot Preview?

Layer turned off in sheet?

Is x-ref attached in the sheet (check x-ref mgr)?

Can you drag this view properly into another (test) sheet?

Make sure everything appears correct in the construct

Then same with the view

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community