AutoCAD Architecture General Discussion

Reply
New Member
pichette
Posts: 1
Registered: ‎06-21-2011
Message 1 of 2 (156 Views)
Accepted Solution

Anotative symbol does not appear

156 Views, 1 Replies
09-08-2011 07:13 AM

When hovering my pointer over an annotative object, the annotative symbol does not appear.  This works on my other computers but not this one.  Is it a setting somewhere or is it a problem with the install?  I don't remember if it ever worked correctly or stopped working at some point in my learning process on ACA 2011 over the last 6 mos.

Product Support
niranjan.kamath
Posts: 57
Registered: ‎10-29-2009
Message 2 of 2 (129 Views)

Re: Anotative symbol does not appear

09-20-2011 04:12 AM in reply to: pichette

This setting should help you out: Go to the Options by typing the OPTIONS command then:

 

Options -> Selection (Tab) -> Selection preview -> Check the Box “when No Command is active

This will allow Annotation markup while moving the mouse over an annotative object.

______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!

 

 



Niranjan Kamath

Autodesk, Inc.


You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community