AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
New Member
chakadon
Posts: 2
Registered: ‎06-27-2012
Message 1 of 3 (1,000 Views)
Accepted Solution

Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

1000 Views, 2 Replies
08-22-2012 10:01 AM

As stated, my wipeouts are working just as desired when I plot single layouts, but when I publish multiple layouts they do not work at all. Need help.

 

Randall

New Member
chakadon
Posts: 2
Registered: ‎06-27-2012
Message 2 of 3 (993 Views)

Re: Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

08-22-2012 12:17 PM in reply to: chakadon

I discovered the answer to my own question.

 

Further experimentation on my part has found that in the Publish Options, there is a setting called "Merge control".  When this is set to "Lines merge", wipeouts do not work - in order for wipeout to print properly, this setting must be set to "Lines overwrite".

 

Hope this helps someone else.

Contributor
f.roels
Posts: 12
Registered: ‎09-23-2011
Message 3 of 3 (455 Views)

Re: Wipeout feature plots as desired, does not plot at all in publish

07-03-2013 12:32 AM in reply to: chakadon
had the same problem

thanks !

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube