AutoCAD 2013/2014/2015

Reply
Member
lgiles
Posts: 5
Registered: ‎10-31-2013
Message 1 of 3 (173 Views)
Accepted Solution

Merge Duplicate Layer Names?

173 Views, 2 Replies
04-18-2014 09:58 AM

When using the "RENAME" command, and renaming layers, is there an easy way to avoid the "Duplicate new name specified." error?

 

Of course I can find the duplicate layer, purge it, then rename... but is there a faster way to force these layers to auto-merge?

 

Example:

Renaming SXXX_Demo to S100_Demo.

There is already an S100_Demo.

Can I force SXXX_Demo to join/merge with the S100_Demo layer?

 

Thanks very much in advance!

*Expert Elite*
drjohn
Posts: 1,695
Registered: ‎03-01-2006
Message 2 of 3 (167 Views)

Re: Merge Duplicate Layer Names?

04-18-2014 10:35 AM in reply to: lgiles

LAYMRG

 

HTH

 

Regards,

DJ

 

Member
lgiles
Posts: 5
Registered: ‎10-31-2013
Message 3 of 3 (114 Views)

Re: Merge Duplicate Layer Names?

04-29-2014 06:08 AM in reply to: lgiles

Thanks for reply, drjohn.

 

I've actually found the best way is to right click the layer while in layer manager and select "merge to..." then merge it with the similar layer. Thanks again.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community




Connect with AutoCAD

Twitter

Facebook

Blogs

Pinterest

Youtube